Sport
Real Madrid s-a făcut de râs şi a pierdut cu o echipă de Liga a treia

Real Madrid a fost eliminată din Cupa Regelui Spaniei de o formaţie din liga a treia, Alcoyano, după prelungiri.

Cu o echipă înţesată de rezerve, Real Madrid s-a făcut de râs în Cupa Regelui Spaniei şi a fost scoasă din competiţie de o echipă modestă. Ba mai mult, Alcoyano a jucat şi în inferioritate numerică după eliminarea lui Ramon Lopez. Militao a deschis scorul pentru madrileni în minutul 45, iar Alcoyano, care a jucat pe teren propriu, a egalat în minutul 80, prin Solbes. Meciul a fost decis de Juanan Casanova.

 

Adevărul este că am încercat. Jucătorii au dat totul pe teren, am avut destule ocazii să marcăm al doilea gol dar când nu marchezi asta se întâmpla... a venit golul de 1-1. Este un moment dificil, ar fi trebuit să jucăm mai bine, dar jucătorii au dat totul.

Eu sunt antrenorul, responsabilitatea este a mea, mi-o asum, ca întotdeauna. Dacă am fi înscris al doilea gol, era alt meci. Așa este fotbalul. Portarul a avut două, trei intervenții decisive. Al doilea gol nu a vrut pur și simplu să vină”, a declarat Zidane.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.