Sport
Rednic e optimist înaintea meciului cu Craiova: „E momentul să obţinem un rezultat pozitiv”

Antrenorul principal al celor de la Poli Iaşi, Mircea Rednic, este optimist în privinţa meciurilor cu Universitatea Craiova, cel de sâmbătă, din campionat, şi cel din martie, din sferturile Cupei României, chiar dacă echipa sa a pierdut ambele partide disputate anul acesta, iar Ştiinţa vine după două victorii. 

„Puriul” spune că nu are niciun absent pentru partida de sâmbătă şi şi-a adus aminte că a pierdut un titlu în Bănie, pe vremea când era jucător la Rapid.

Pentru următorul joc am tot lotul la dispoziție, fără accidentați sau suspendați. E momentul să obținem un rezultat pozitiv, mai ales că mi-am propus 6 puncte în aceste 2 partide până la play-out. Am mai avut experiențe cu Universitatea Craiova. Am pierdut un campionat, iar ei au pierdut o calificare in cupele europene. Eram jucător la Rapid în acea perioadă. Dintre cele două meciuri pe care le avem de disputat cu ei îmi doresc mai mult să câștigăm sâmbătă. Până în martie, când jucăm în Cupă contra lor mai este timp. Oricum, ne focusăm pe ambele competiții. Îmi doresc foarte mult să ne calificăm în semifinale.

Mijlocașul Nicandro Breeveld a vorbit şi el în aceeaşi conferinţă de presă: “Știm că Universitatea Craiova este o echipă bună. Va fi un meci greu. Noi vom intra pe teren cu respect față de adversari, dar nu mai mult decât trebuie și vom lupta pentru puncte. Suntem pe locul pe care suntem și trebuie să ieșim din această situație. Pentru asta lucrăm la antrenamente. În meciurile care au trecut, adversarii nu au fost mai buni decât noi și totuși am pierdut. Cred că ne-a lipsit șansa.”

Foto: Politehnica Iaşi - site oficial

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.