Sport
Rednic şi-a creionat strategia pentru meciul din Bănie: “Craiova va risca mai mult”

Universitatea Craiova joacă împotriva Viitorului, sâmbătă, de la ora 21, pe "Ion Oblemenco". Antrenorul oaspeţilor, Mircea Rednic, spune că se aşteaptă ca Ştiinţa să fie echipa care îşi asumă mai multe riscuri în acest joc, fiindcă nu a câştigat de 4 meciuri şi o obligă obiectivul. "Puriul" a comparat Craiova cu Rapidul, spunând că atunci când nu sunt rezultate există scandal, dar în acelaşi timp apreciază linia mediană a formaţiei din Bănie. 

“Am antrenat la Craiova şi ştiu ce înseamnă Craiova, e un fel de Rapid, mult entuziasm, cu perioade bune, după care când au rezultate negative încep tot felul de discuţii, se gândesc să schimbe, să facă acuze. De ce spun că o să fie un meci foarte greu? Pentru că ei vin după patru meciuri in care rezultatele nu au fost cele pe care ei le doreau şi jucând acasă, au şi jucători cu calitate, mai ales la mijlocul terenului, sunt jucători care pot face diferenţa, jucători cu experienţă. Va fi un meci foarte greu. Vor intra bine montaţi pentru că obiectivul lor este câştigarea campionatului şi au nevoie foarte mult de trei puncte. Mai mult ca sigur ei vor fi cei care vor risca mai mult. Sper ca acum jucătorii mei să înţeleagă că e un moment bun şi mai ales am văzut şi rezultatele după meci din punct de vedere fizic stăm mult mai bine, am concurenţă, mai mult ca sigur vor fi două, trei schimbări pentru că sunt jucători care au jucat toate meciurile şi noi am avut până acum trei meciuri jucate. Încerc să îi mai protejez, dar asta nu înseamnă că cei care vor intra nu vor da un randament bun şi vor ajuta echipa să scoatem un rezultat bun”, a declarat Mircea Rednic.

 

În ultimul duel cu Papură, Mircea Rednic s-a impus cu 3-2, acum un an, în sferturile Cupei României, pe când "Puriul" antrena Poli Iaşi. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.