Sport
Reghe i-a trimis la echipa a doua pe Bălaşa şi Mateiu

Cea de-a treia înfrângere pentru Reghecampf pe banca tehnică a Universităţii Craiova a avut şi efecte asupra lotului. Astfel, Alexandru Mateiu şi Mihai Bălaşa au fost excluşi din grupul primei echipe, fiind trimişi la formaţia satelit. Ambii jucători şi-au exprimat nemulţumirea că nu sunt folosiţi mai mult, în timp ce staff-ul tehnic le-a reproşat superficialitatea în pregătire şi evoluţiile slabe. 

Mihai Bălaşa a jucat foarte puţin de când Reghecampf a preluat Ştiinţa, în timp ce Alexandru Mateiu a fost accidentat şi la revenirea pe teren, a fost schimbat de Reghecampf în finalul primei reprize la Cluj. 

 

Mateiu, care evoluează la Universitatea Craiova din 2014, se află în ultimul an de contract, în timp ce Bălaşa a venit acum doi ani şi mai are contract pe încă două sezoane. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.