Sport
Reghe, mulţumit de calificare: „Am întâlnit cel mai greu adversar posibil”

Laurenţiu Reghecampf s-a declarat bucuros de calificarea în Cupa României şi oarecum mulţumit de jocul Universităţii Craiova în cele două meciuri cu CFR Cluj. 

"Eu cred că dacă facem o analiză după cele două meciuri, echipa noastră a jucat bine. Și în primul meci am avut anumite ocazii, mie nu mi-a plăcut atitudinea mai ales în prima repriză, pentru că nu am ieșit din pressing-ul lor. Avem jucători care au calitatea necesară de a face acest lucru. Sunt mulțumit că ne-am calificat mai departe în cupă. Am întâlnit cel mai greu adversar care se putea întâlni, trebuie să ne bucurăm. Întotdeauna meciurile cu CFR sunt dificile, au o disciplină foarte bună, sunt jucători puternici și cu calitate individuală foarte bună. Toți jucătorii sunt importanți pentru mine, când au ocazia să joace trebuie s-o facă bine. Houri vine după două jocuri foarte bune, mă bucur că a marcat, putea s-o facă și anterior. Are calitate, încearcă să primească mingea între linii e periculos la finalizare. Conte are parte de susţinere, pentru că vine după o accidentare. Mă concentrez pe meciul cu Dinamo acum. Ne gândim doar la campionat", a declarat Reghecampf.

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.