Sport
Reghecampf a negociat cu U Craiova: „Au fost discuții”

Basarab Panduru, analistul de la TelekomSport, a anunțat că Laurențiu Reghecampf și Mihai Rotaru au negociat. Conform fostului atacant,doar el și încă două persoane cunosc stadiul lucrărilor. 

„Au fost discuții, s-a discutat cu Craiova. Dacă el alege să se ducă acolo, o face pentru că este cea mai bună variantă. Acolo te duci dacă iei campionatul. El analizează lucrurile acum. Dacă el crede că e bine, se va duce. Sunt lucruri pe care le știm trei oameni”, a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

 

Reghe a mai antrenat: Al Wahda FC, FCSB, Litex Lovech, Hilal, Concordia Chiajna, FC Snagov, FC U Craiova, FC Snagov și Gloria Bistrița.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.