Sport
Reghecampf: „Ne dorim să fim o echipă agresivă, care să facă presing sus şi să marcheze”

Universitatea Craiova întâleşte Sepsi OSK, în etapa a 8-a a Ligii I, luni, de la ora 21, pe arena „Ion Oblemenco”. Laurenţiu Reghecampf a declarat că speră ca echipa sa să fie agresivă, ofensivă şi să arate ce s-a lucrat în perioada de întrerupere a campionatului. 

Reghe, despre meciul cu Sepsi: „Meci important pentru noi, venim după o perioadă foarte bună de pregătire, iar cei doi care au absentat mai mult, Ivan şi Conte, au revenit. Koljic e şi el mai bine, dar avem o problemă cu Creţu, are o ruptură şi va sta 2-3 săptămâni. Sper să se vadă pregătirea bună şi să câştigăm cele 3 puncte cu Sepsi. Am început să creăm grupul de care vom avea nevoie în următoarea perioadă, sper ca reacţia jucătorilor pe teren să fie cea pe care o aştept. Sper să nu mai avem jucători accidentaţi. Sepsi este o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun, care a ridicat echipa foarte mult şi va fi un meci greu pentru noi, dar sper ca valoarea individuală, colectivă să-şi spună cuvântul. Ne dorim să fim o echipă ofensivă, agresivă, care să facă presing sus şi să marcheze. Nu este o lună decisivă, fiindcă toate meciurile sunt grele, titlurile se pierd cu echipele mai slab clasate. Avem o dublă cu CFR, avem cu Dinamo şi derby de Craiova, dar nu se poate vorbi de o lună decisivă, este un campionat destul de lung. Nu m-a surprins că fanii Craiovei au venit la munte de ziua echipei, fanii noştri sunt peste tot unde ne ducem"

 

Reghe, despre ultimii sosiţi, Houri şi Creţu: „Houri este un jucător polivalent, care poate juca pe trei poziţii, suntem foarte mulţumiţi de el şi sper să arate pe teren mâine seară. Sunt bucuros că a venit Creţu, le mulţumesc celor din conducere că l-au adus, s-a accidentat la un antrenament, a avut o lovitură în coapsă”

 

Reghe, despre criticile aduse lui Markovic, la echipa naţională: „Markovic a fost criticat după ultima partidă a naţionalei, dar nu numai el a fost vinovat, în general echipa nu a făcut un meci bun. Markovic vine după o perioadă grea, saltul pe care l-a făcut este incredibil şi cred că Mirel se va baza pe jucătorii tineri, compune un nucleu pe care să se bazeze în viitor şi bine face. La tineri sunt fluctuaţii, eu nu l-aş critica, eu sunt bucuros că a revenit sănătos de la naţională şi are tot suportul din partea mea”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.