Sport
Remiză în restanța dintre Călărași și Turris Turnu Măgurele

Turris Turnu Măgurele nu a avut sorți de izbândă în deplarea de la Călărași. Partida, care a reprezentat o restanță din etapa cu numărul 12 din Liga 2, s-a încheiat indecis, scor 1-1. 

Prima ocazie a telormănenilor a venit în minutul 36, atunci când Cioinac a fost periculos cu o lovitură de cap, însă mingea a trecut peste poartă. Oaspeții au fost și cei care au deschis scorul după ieșirea de la cabine. Haită a creat o fază foarte frumoasă, iar Mihai a înscris pentru trupa lui Eugen Trică. Restabilirea egalității a venit cu cinci minute înainte de final. Valentin Alexandru a înscris și ar fi putut face „dubla” în prelungirile jocului, însă Pîrvulescu a respins în corner. Cu acest egal, Turris a urcat pe 11, cu 18 puncte acumulate, dar este la egalitate de puncte cu Petrolul Ploiești și CS Mioveni. De partea cealaltă, Călărași a egalat-o pe Poli Timișoara, 24 de puncte, la trei puncte în spatele formației U Craiova 1948.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.