Sport
Replica Craiovei pentru Mihai Stoica: „Nici cei 7 ani de acasă și nici programele de reeducare nu și-au atins scopul”

Mihai Stoica a oferit câteva declarații acide la adresa Universității Craiova, însă răspunsul clubului din Bănie nu a întârziat să apară și a fost unul pe măsură. 

„Sa răspunzi la o ironie cu o mârlănie înseamnă că nici cei 7 ani de acasă și nici programele de reeducare nu și-au atins scopul. Sa ajungă un fariseu, care toată viața s-a vândut pentru arginți, să vorbească de Universitatea Craiova, înseamnă ca oficialul FOTBAL CLUB FCSB S.A. (societate înființată în 2003 odată cu uzurparea locului de Liga 1 al echipei Steaua București) reușește să ridice ipocrizia la rang de artă. Dar ce să ceri de la cineva a cărui menire în cadrul clubului este sa behăie la comandă?

 

FCSB nu e Steaua și nu are cum să fie având în vedere calitatea morală a celui din poză,” stă scris în comunicatul Universității Craiova. De asemenea, oficialii craioveni s-au legat de o declarație mai veche a oficialului de la FCSB: „Cu Becali nu o să mai lucrez niciodată, la nici o echipă. Eu nu mă reîntorc la Steaua (N.r. FCSB) atâta vreme cât e el acolo. Dacă aş avea de ales între a locui într-o cutie de carton sau a avea nenorocirea de a lucra alături de Becali, aş alege fără să ezit prima variantă. Niciodată, nici măcar n-o să mai calc prin Ghencea.”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.