Sport
Replica Craiovei pentru Mihai Stoica: „Nici cei 7 ani de acasă și nici programele de reeducare nu și-au atins scopul”

Mihai Stoica a oferit câteva declarații acide la adresa Universității Craiova, însă răspunsul clubului din Bănie nu a întârziat să apară și a fost unul pe măsură. 

„Sa răspunzi la o ironie cu o mârlănie înseamnă că nici cei 7 ani de acasă și nici programele de reeducare nu și-au atins scopul. Sa ajungă un fariseu, care toată viața s-a vândut pentru arginți, să vorbească de Universitatea Craiova, înseamnă ca oficialul FOTBAL CLUB FCSB S.A. (societate înființată în 2003 odată cu uzurparea locului de Liga 1 al echipei Steaua București) reușește să ridice ipocrizia la rang de artă. Dar ce să ceri de la cineva a cărui menire în cadrul clubului este sa behăie la comandă?

 

FCSB nu e Steaua și nu are cum să fie având în vedere calitatea morală a celui din poză,” stă scris în comunicatul Universității Craiova. De asemenea, oficialii craioveni s-au legat de o declarație mai veche a oficialului de la FCSB: „Cu Becali nu o să mai lucrez niciodată, la nici o echipă. Eu nu mă reîntorc la Steaua (N.r. FCSB) atâta vreme cât e el acolo. Dacă aş avea de ales între a locui într-o cutie de carton sau a avea nenorocirea de a lucra alături de Becali, aş alege fără să ezit prima variantă. Niciodată, nici măcar n-o să mai calc prin Ghencea.”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.