Sport
„Revelion alb-albastru” pe esplanada stadionului FOTO

Victoria cu FCSB a adus o bucurie de neinmaginat pentru suporterii Universității Craiova. Fanii simt că echipa este aproape de un titlu după 29 de ani de așteptare. 

Aproximativ o mie de persoane au luat drumul stadionului „Ion Oblemenco” pentru a se bucura după victoria Universității Craiova, scor 2-1, în fața FCSB-ului. Suporterii au cântat și au aprins torțe și i-au așteptat pe jucători. Aceștia nu i-au dezamăgit și au venit pe esplanadă, însă au păstrat o distanțare de câțiva metri. După această victorie, Știința ajunge la 41 de puncte, cu 4 peste CFR Cluj. Totuși, trupa lui Dan Petrescu are un meci mai puțin.

 

"Ţinem în suflete ceea ce trăim şi vom vorbi la sfârşitul campionatului. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ. Mi-e teamă acum, pentru că întâlnim o echipă foarte bună, FC Botoşani. Stăm cu picioarele pe pământ, calmi. Întâlnim o echipă bună acum Botoşani", a spus tehnicianul Universităţii Craiova, Cristiano Bergodi, după victoria cu FCSB.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.