Sport
Revenirea lui Toma n-a avut efect: baschetbaliştii au pierdut la Dinamo şi sunt penultimii în clasament

 

Reîntoarcerea lui Marius Toma în postura de director tehnic al echipei de baschet SCMU Craiova n-a avut niciun efect în rândul jucătorilor, care au pierdut duelul orgoliilor şi al codaşelor, cu Dinamo, în deplasare şi au ajuns pe penultimul loc în clasament, la egalitate cu adversarul din această etapă.  

 

 

Dinamo s-a impus la final cu 88-86, pe sferturi: 23-18, 13-25, 22-22, 30-21. Diferenţa a fost redusă în ultima secundă de un coş de 3 puncte marcat de Taylor. Meciul a semănat cu cel de anul trecut din Sala Dinamo, Craiova conducând la pauză, dar fiind învinsă la final. Practic, în acest sezon, SCMU Craiova a pierdut cu toate echipele din Liga Naţională, cu excepţia formaţiei care nu contează în competiţie, Olimpic Baia Mare.

 

Au jucat în seara aceasta pentru echipa Craiovei: Hargrove 20 de puncte, Abrams 16, Taylor 14, Bureau 11, Burlacu 10, Fraseniuc 6, Lee 4, Aktaş 3, Şolopa 2 şi Corneanu. De la gazde, Sutalo a înscris 28 de puncte.

 

În etapa viitoare, SCMU primeşte în Sala Polivalentă liderul U BT Cluj, miercuri, 1 februarie, de la ora 18.

  

Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

Sondaj
Cine credeți că va câștiga funcția de primar al Craiovei în urma alegerilor parțiale din 11 iunie 2017?
Mario Ovidiu Oprea
Radu Preda
Mihail Genoiu
Claudiu Manda
candidat independent
candidat USR (fără nominalizare)
candidat ALDE (fără nominalizare)
© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.