Sport
Rezultate negative la testarea COVID-19 a „tricolorilor”

Acum au sosit rezultatele la testarea COVID realizată aseară, la Mogoșoaia, de echipa instituției medicale acreditată de UEFA. Este vorba de testarea necesară disputării partidei de mâine, cu Belarus, potrivit procedurii impuse de forul continental.

Au efectuat testul 22 de jucători și toți membrii staff-ului, iar rezultatele tuturor testelor sunt NEGATIVE. Rezultatul testării efectuate în această dimineață de Alexandru Albu, ultimul tricolor sosit la Mogoșoaia pentru că a jucat ieri la club, va veni cel mai probabil mâine dimineață.

 

„Eu cred că avem șanse 100% să ne calificăm la Mondial. Dacă eu nu cred în noi, atunci cine să aibă? Important e să încercăm să aplicăm ce lucrăm la antrenament și cred că putem. Mă văd jucând pentru România la CM 2022, am 29 de ani, cred că mai am multe de spus în fotbal.Atitutdinea mea a fost aceeași la meciurile din septembrie și cele din octombrie. Dar meciurile sunt diferite, în Austria am marcat primii și meciul a fost altfel. Cu Islanda m-am simțit un pic nefolositor, ca să zic așa, nu am reușit să facem nimic în atac, cel puțin în prima repriză,” a declarat Denis Alibec la conferința de presă.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.