Sport
Rodion Cămătaru: „Ar trebui să fie anul Craiovei”

Fostul mare jucător al Universităţii Craiova şi al lui Dinamo, Rodion Cămătaru, a vorbit despre meciul dintre cele două echipe, de duminică.

"Meciul dintre Dinamo și Universitatea Craiova este unul interesant, mai ales după ce Dinamo s-a mai întărit cu mulți jucători de primă mână. Va fi interesant, totuși, Craiova rămâne favorită, mai ales că echipa lui Bergodi este mai omogenă. Dinamoviștii sunt la început, mai greu cu relațiile de joc

 

Totuși, fotbalul poate să ne aducă multă surprize. Dinamo are nevoie de un rezultat bun ca să iasă din forma asta mai slabă din ultimele meciuri. Craiova este mai slabită după accidentarea lui Elvir Koljic și vânzarea lui Valentin Mihăilă. Acum au apărut și probleme astea legate de coronavirus. Până la urmă, eu consider că va fi o partidă deschisă oricărui rezultat,” a declarat fostul mare jucător. 

 

Rodion Cămătaru a ajuns la Universitatea în 1974, de la Progresul Strehaia. A evoluat în alb-albastru timp de 12 sezoane, perioadă în care a cucerit tot ce se putea cu Știința: două trofee de campion (1980,1981) și patru cupe (1977, 1978, 1981, 1983). În 1983, revista franceză Onze îl situează în primii zece atacanți din Europa. În anul 1987 câștigă Gheata de Aur, cu 44 de goluri marcate pentru Dinamo.

A disputat 422 de meciuri pentru echipele de club, dintre care 377 în Divizia A, 29 la Charleroi și 16 la Heerenveen, marcând 198 goluri în Divizia A, în 15 sezoane. A jucat 47 de meciuri în cupele europene cu Universitatea Craiova și Dinamo București, marcând de șapte ori.

 

"Anul acesta ar trebui să fie anul Universității Craiova, mai ales că celelalte echipe au mai slăbit. În acești ani de când a promovat în Liga 1, Craiova a avut multe momente de a trece pe primul loc, de a câștiga campionatul, dar, din păcate, nu a reușit, iar orice e posibil."

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.