Sport
România merge la victorie în Malta! Contra: „Sunt 22 de milioane de selecționeri”

Astăzi, de la ora 21:45, România merge în Malta pentru a câștiga și de păstra șanse pentru calificarea la Campionatul European din 2020. 

Criticat după ce a ales o formulă de start inedită în meciul cu Norvegia, Cosmin Contra a declarat la conferința de presă ce a prefațat partida cu Malta:  ”Când n-am fost eu criticat de când am venit la națională? Sunt 22 de milioane de selecționeri, doar eu răspund. Nimeni nu e aici să vadă cum sunt jucătorii la antrenamente, sunt lucruri pe care le studiez, încerc să bag echipa în funcție de adversar. Sunt un antrenor norocos, toate rezultatele mele sunt bazate pe noroc, n-am niciun merit.

Probabil mâine vor fi alte voci care mă vor critica pentru echipa de start. Trebuie să fii zi de zi cu jucătorii, să-i simți, să vorbești cu ei ca să-ți poți da cu părerea. Înțeleg criticile. Nici eu n-am fost mulțumit de jocul echipei. A fost unul dintre cele mai slabe de când sunt eu antrenor. Mutările pe care le aveam pregătite dinaintea jocului ne-au adus în postura de a putea egala"

 

Selecționerul a anunțat că Ianis Hagi va fi titular, iar acesta a fost chiar prezent la întâlnirea cu mass media: ”Cel mai mult ar însemna o victorie pentru mine, de asta avem nevoie. Pentru mine, cel mai important e să dau pase pentru jucătorii din atac. Trebuie să câştigăm, nu avem altă variantă. Ăsta e rolul meu, şi la echipa de club, şi la echipa naţională. De mic mi s-a spus ce trebuie să fac, ce rol are un decar în teren şi asta încerc să fac de fiecare dată

 

Echipe probabile: Tătărușanu - Chipciu, Săpunaru, Nedelcearu, Bancu - Deac, R.Marin, Maxim - I. Hagi - Keșeru, Pușcaș.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.