Sport
Roman, trei goluri de la revenire: „O victorie care ne dă continuitate”

Mihai Roman a ajuns la cota de trei goluri marcate de la revenirea la Universitatea Craiova, iar golul cu Chindia a adus victoria și cele trei puncte. 

Atacantul s-a plâns de căldură de la meciul de seara trecută: „Cel mai greu adversar a fost căldura în primul rând. A fost o căldură insuportabilă. Cred că la ora jocului au fost 35 de grade, dar asta e. Suntem jucători, trebuie să ne adaptăm şi la aceste condiţii”

 

Roman este fericit de victoria echipei și de faptul că este cea de-a treia victorie la rând în Liga 1, însă atrage atenția asupra meciului retur cu ungurii de la Honved Budapesta: ”Suntem foarte bucuroşi că am reuşit să câştigăm în această seară. Ştiam că ne aşteaptă un meci greu. În continuare trebuie să ne refacem pentru următorul meci de joi, pentru returul cu Honved. Noi trebuie să avem continuitate în evoluţii bune. Este o victorie care ne dă continuitate spre alte victorii.”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.