Sport
România a învins Islanda, la FIFA 20. Dan Buzărnescu a câştigat ambele meciuri

Dacă semifinala pentru Campionatul European, Islanda - România, s-a amânat, la fel ca turneul final, cele două echipe s-au duelat în fotbalul virtual, pentru a le oferi pasionaților de fotbal și de e-sports un eveniment special. Meciul s-a jucat la FIFA 20 şi a fost câştigat cu 6-2 de reprezentanţii noştri. Jucător profesionist de FIFA pentru Universitatea Craiova şi naţionala României, Dan Buzărnescu a câştigat ambele meciuri susţinute, aducând 4 puncte, celălalt jucător, Marius Bucur, terminând la egalitate partidele. 

În meciurile disputate de Dan Buzărnescu, România s-a impus în fața Islandei cu 2-1, goluri Pușcaș, din penalty, și Mitriță şi cu 1-0, gol Puşcaş. În celelalte meciuri a fost 2-2, goluri Florinel Coman și George Pușcaș şi 0-0.

Echipa de start a României a fost: Tătăruşanu - Mogoş, Rus, Nedelcearu, Bancu - Cicâldău, T. Băluţă. Deac - Mitriţă, Puşcaş, Coman. 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.