Sport
Islanda - România se joacă la FIFA! Dan Buzărnescu: „Este o premieră”

Astăzi ar fi trebuit să se joace semifinala play-off-ului de calificare la Campionatul European, însă pandemia care a curprins globul a dat peste cap planurile tuturor, astfel că vom avea un meci între cele două naţionale, dar pe consolă.

Echipa naţioanală a României îi are în componenţă pe Dan Buzărnescu, campionul naţional la FIFA şi jucătorul virtual profesionist al Universităţii Craiova, şi pe Marius Bucur, de asemenea jucător profesionist de fotbal pe consolă.

 

În ultimele două săptămâni, Buzărnescu a jucat pentru Ştiinţa, alături de Roman, respectiv Mihăilă, în două meciuri amicale cu echipe din Liga 1. Botoşani şi Dinamo au căzut victime în faţa craiovenilor.

 

Ziarul Lupa a stat puţin de vorbă cu Dan care ne-a pus în temă cu duelul de astăzi, de la ora 18:30, de pe PRO X: "Este o mare onoare să reprezint România, întrucât este o premieră ca un meci de FIFA al naţionalei să fie transmis la TV. Sunt foarte bucuros că începe şi la noi să se dezvolte acest sector al gamingului, exact cum este şi în alte ţări. Am câţiva jucători de la Craiova, voi vedea şi pe cine voi introduce în teren, pentru că jucăm cu un mod şi toţi fotbaliştii vor avea un rating de 85."

 

Pe hârtie, "tricolorii" par favoriţi, cei doi adversari islandezi nu au atât de multe puncte împreună în clasamentul oficial EA Sports cât are Buzărnescu. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.