Sport
România U21 s-a calificat la un nou Campionat European

Echipa naţională sub 21 de ani a României s-a calificat la Campionatul European de anul viitor. În ultimul meci din grupă, teicolorii au remizat, scor 1-1, cu reprezentativa similară din Danemarca.

Românii au dominat întreaga partidă, iar Costache şi Măţan au ratat cele mai mari ocazii în prima parte. Totuşi, danezii au deschis scorul în minutul 50, după ce arbitrul a aratat punctul cu var la un duel dintre Paşcanu şi Daramy. Laursen a executat pe centru, iar Vlad nu a putut interveni.

 

România a marcat în minutul 55, dar reuşita lui Costache a fost anulată pe motiv de ofsaid. Imediat a venit şi eliminarea lui Hausner, iar ai noştri au egalat în minutul 72. Valentin Costache a împins mingea în poartă după o centrare a lui Moruţan. În situaţia anterioară, Olaru a lovit bara. Pe final nu a mai forţat nicio echipă, iar România U21 se califică la un nou Campionat European după cel din 2019.

 

România U21: Vlad – Boboc, Pașcanu, Ciobotariu – Haruț, Moruțan, Marin, Olaru, Mățan – Costache (76, Carna), Hagi.

 

Danemarca U21: Christensen – Sery, Nelsson (53, Hausner), Bech, Klitten – Laursen, Andersen, Nartey – Isaksen (46, Daramy), Jensen (62 Moller Madsen), Lindstrom (46, Holse).

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.