Sport
Ruben de la Barrera nu se sperie de Craiova: „Trebuie să fim pregătiţi”

Ruben de la Barrera, managerul celor de la FC Viitorul, a oferit câteva declarații înainte de meciul cu Universitatea Craiova. Spaniolul spune că echipa sa nu se sperie de forța oltenilor. 

Deocamdată, FC Viitorul nu arată foarte bine după plecarea lui Gheorghe Hagi de pe banca tehnică. În acest sezon, constănțenii au strâns doar un punct în două etape, însă spaniolul Roben de la Barrera este optimist: „Sunt mulţumit de modul cum ne antrenăm şi de nivelul la care se regăseşte echipa. Înfruntăm Craiova şi suntem optimişti. Sperăm să ne adjudecăm cele trei puncte de pe teren propriu. A fost dificil să pregătim acest meci ţinând cont că au plecat foarte mulţi jucători la loturile naţionale, dar ne bucurăm pentru ei. Acum au revenit şi am lucrat foarte bine împreună. Nu avem nicio scuză, trebuie să fim pregătiţi pentru acest meci! Orice partidă este importantă pentru noi. Vrem să jucăm bine de la început şi până la sfârşit, să fim competitivi. Pentru asta trebuie să fim foarte atenţi şi la micile detalii. Cred că este nevoie de timp ca jucătorii să înţeleagă ceea ce le cerem, dar ei se pregătesc foarte bine zi de zi, iar luni vor fi la un nivel bun.”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.