Sport
FRF a anunțat oficial! „Ion Oblemenco” găzduiește naționala U21

Federația Română de Fotbal a anunțat UEFA stadionul pe care reprezentativa Under 21 va evolua în luna martie, când e programat meciul cu Danemarca, cel mai puternic adversar din preliminariile pentru EURO 2021.

Astfel, cea mai importantă partidă a naționalei condusă de Adrian Mutu se va disputa în Bănie. 31 martie este data la care duelul va avea loc, iar ora va fi anunțată ulterior. Meciul va reprezenta și debutul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a „tricolorilor„ U21.  În urmă cu doi ani, echipa națională de seniori a disputat pe arena craioveană un amical cu Suedia, fiind susținută de 20.454 de spectatori. 

 

Conducerea Federației Române de Fotbal a evitat să trimită reprezentativele României la Craiova, având în vedere problemele cu gazonul. Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a anunțat în emisiunea „ACTIV ARENA”, de la Oltenia TV, că secretarul general al FRF, Gabriel Bodescu, s-a interesat de suprafața de joc și ar vrea să sugereze administratorilor de stadion din România să-și monteze gazon ca cel de pe „Ion Oblemenco”. Emisiunea va putea fi vizionată astăzi, de la ora 19:30. 

 

Naționala U21 a României ocupă locul secund în grupa 8, unde lider este chiar adversara din martie. Campania de calificare se va încheia în octombrie 2020, pe teren propriu, contra Maltei. Începând cu EURO 2021, la turneul final vor participa 16 echipe. Pe lângă cele două formații gazdă, Ungaria și Slovenia, se vor califica direct cele 9 câștigătoare ale grupelor și cel mai bun loc doi. Celelalte 8 formații clasate pe locul secund vor disputa între ele un baraj în dublă manșă pentru celelalte 4 locuri disponibile.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.