Sport
S-a încheiat seria nefastă a echipei de handbal: 23-17 cu Corona Braşov

Perioada nefastă a luat sfârşit pentru handbalistele de la SCM Craiova, care s-au impus clar pe teren propriu, 23-17 (12-10) cu Corona Braşov, în etapa a 9-a a Ligii Florilor. Urmează pentru formaţia lui Bogdan Burcea meciul cu Borussia Dortmund, din prima manşă a turului 3 preliminar din Cupa EHF, duminică, de la ora 14.30, în Germania. 

Au jucat pentru SCM Craiova în meciul cu Corona: Stanciu, Dzhukeva, Curmenț (portari), Zamfir 8, Țicu 7, Nikolic 3, Vizitiu 2, Ianași 1, Șelaru 1, Stoican 1, Gjorgjievska, Tătar.

Antrenorul Bogdan Burcea a declarat la final: “Le-am spus fetelor după meci că trebuie să jucăm ca astăzi sau mai bine și acestea vor fi rezultatele. Sper să ne refacem cât mai repede și să ne vom concentra asupra partidei de la Dortmund.”

Bianca Curmenț, portarul care a avut o evoluţie excelentă în acest meci, a spus: “Este o victorie foarte importantă pentru noi. Am avut emoții când am intrat, dar mă bucur că a ieșit bine. Sper ca în nebunia mea să îmi ajut echipa, știu că pot mult mai mult de atât. Sper să ne întoarcem cu o victorie din Germania.”

Cristina Zamfir, principala realizatoare a Craiovei în acest joc, a declarat: “A fost o victorie muncită și am dovedit că suntem o adevărată echipă. Nu am trecut printr-o perioadă bună, dar sper ca de acum înainte să jucăm din ce în ce mai bine.”

Ana Maria Țicu, a doua marcatoare a formaţiei din Bănie, a spus: “Este un succes important mai ales că vine într-o perioadă mai grea. Am jucat bine și acum ne vom concentra pentru partida din Germania și sunt convinsă că ne vom califica în grupele Cupei E.H.F.”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.