Sport
S-a tras cortina şi peste campionatele de baschet, fără desemnarea campioanelor

Consiliul Director al FR Baschet, format din 15 membri, a decis, îngheţarea campionatelor masculin şi feminin de baschet, fără acordarea titlurilor de campioană, cu clasamentele în vigoare la data întreruperii, 8 martie. Echipa SCMU Craiova se afla la acea dată pe locul 2 în a doua grupă valorică, respectiv pe poziţia a 8-a în Liga Naţională. 

În urma deciziei, liderul de atunci, U Banca Transilvania Cluj, ar urma să joace în Basketball Champions League, iar echipele de pe locurile 2-3, adică Oradea  şi CSU Sibiu, ar evolua în FIBA Europe Cup.

La feminin, clasamentul se încheie cu campioana Sepsi Sfântu Gheorghe lider (27 puncte), urmată de CSM Satu Mare (24) şi ICIM Arad (23). Sepsi va avea drept de înscriere în FIBA EuroCup.

Cu o zi înainte şi FR de Handbal a decis încheierea sezonului 2019-2020 fără acordarea titlurilor de campioană. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.