Sport
S-a tras cortina şi peste sezonul fotbalistic din Franţa

După ce Olanda a declarat închis campionatul de fotbal, anulând sezonul, şi în Franţa s-a luat măsura opririi fotbalului, în situaţia în care a fost întrerupt de pandemia de coronavirus. Numai că în Hexagon stagiunea nu s-a anulat, ci PSG a fost declarată campioană. Este al treilea titlu la rând cucerit de echipa din capitală. Nici finalele Cupei Franţei şi Cupei Ligii nu se vor mai disputa.

Astfel, Marseille şi Rennes vor juca şi ele în Champions League, iar Lille, Reims şi Nice, în Europa League. Amiens şi Toulouse, clasate pe ultimele 2 locuri, retrogradează în liga a doua, iar Lorient şi Lens, clasate pe primele două locuri în eşalonul secund, promovează în Ligue 1.

Guvernul francez a anunţat că până la sfârşitul lunii iulie nu va exista nicio competiţie pe teritoriul Franţei din cauza pandemiei de coronavirus

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.