Sport
S-a urcat beat la volan și a făcut accident

Ieri noapte, polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, la intersecția dintre Bulevardul Ilie Balaci și Strada Râului a avut loc un accident între două autoturisme, din care au rezultat doar pagube materiale.

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 65 de ani, din Craiova, jud. Dolj, care ar fi lovit din spate un alt autoturism, care circula în aceeași direcție.
Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest de polițiști, rezultând faptul că avea o concentrație de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Având în vedere cele constatate, bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice, fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.