Sport
Emil Săndoi și-a deschis școală de fotbal

Fostul jucător și antrenor al Universității Craiova, Emil Săndoi, și-a deschis școală de fotbal în Bănie. Inaugurarea  a avut loc ieri, la baza sportivă Atlas, iar la eveniment au fost prezente mai multe figuri emblematice ale fotbalului craiovean, dar și Sorin Manda, administratorul public al Craiovei. 

„Academia Fotbal Club Atlas” se va adresa copiiilor între 5 ani și 10 ani, iar Săndoi este optimist că poate produce un jucător care să evolueze pentru Știința în viitor. „Ne-au adus împreună pasiunea pentru sport și pentru munca bine făcută, dorința de a face mai mult decât o școală de fotbal, un program de dezvoltare pentru cei mici. La peste 45 de ani de la prima intrare pe teren, pot spune că emoția de a simți gazonul sub ghete nu se uită niciodată, dacă ai avut alături antrenorii care să îți fie și mentori. Pot spune, fără ezitare, că succesele alături de echipele de juniori sau de tineret au un farmec aparte, în care dezvoltarea personală și performanța sportivă se împletesc. Mi-am construit cariera în jurul pasiunii pentru fotbal. Dincolo de pasiune, poate chiar mai important pentru definirea mea ca profesionist a fost respectul, pe care doresc să-l insuflu acum și celor mici”, a vorbit fostul fundaș de legendă al Universității.

 

Președintele clubului va fi Cristian Ciocan Stănescu: „Ne dorim ca cei mici să joace fotbal aici, cu aceeași plăcere cu care o făceau legendele Craiovei Maxima. ” 

 

Administratorul public al Craiovei, Sorin Manda, a declarat că va fi alături de Săndoi oriunde, dar nu la Dinamo, rivala de moarte a Științei: „Alături de Emil Săndoi merg oriunde, mai puțin la Dinamo…Mă bucur foarte mult că se deschide această academie de fotbal pentru copii, mă bucur că ideea nu este de a scoate neapărat sportivi de performanță, ci de a încuraja în primul rând mișcarea. Este un lucru îmbucurător pentru noi pe care comunitatea contează foarte mult.”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.