Sport
Săptămână decisivă pentru Universitatea Craiova

Cristiano Bergodi are de gestionat o săptămână infernală, cu două jocuri extrem de importante. Marți, Botoșani vine în Bănie, în timp ce la finalul săptămânii, Bancu și compania vor da piept cu CFR Cluj. 

Cristiano Bergodi și staff-ul său au definitivat programul de pregătire pentru jucători. După ce sâmbătă și duminică au avut parte de antrenamente de refacere, „juveții” au avut timp de doar un singur antrenament la capacitate maximă pentru jocul cu Botoșani. Marți va avea loc duelul, iar miercuri, joi, vine și sâmbătă dimineața se vor ține ședințele de pregătire la baza de antrenament de la „Lunca Jiului”. În aceeași zi va avea și decolarea cu destinația Cluj-Napoca. Imediat după partida cu CFR Cluj, de duminică, ora 20:00, oltenii vor decola spre casă. 

 

Cristiano Bergodi a declarat după finalul jocului cu Astra: „Suntem o echipă foarte bună, avem ocazia în meciul cu Botoșani să facem ceva frumos, chiar dacă întâlnim o formație foarte bună, cu jucători buni. Sperăm să îmbunătățim munca cu băieții zi de zi. Sperăm să putem câștiga cu Botoșani, întrucât va fi greu, așa cum s-a văzut în seara asta și după vom vedea.

Partida cu CFR Cluj este departe pentru mine. Sunt sigur că se poate face o treabă bună cu băieții. Nu avem mult timp să lucrez pentru jocul de marți, să pot să reglez anumite lucruri. Avem antrenamente de refacere și probabil vom avea doar o zi de pregătire pentru Botoșani. Este o perioadă dificilă, e greu și pentru ei, deoarece au jucat sâmbătă. Nu se poate face peste noapte o reglare a problemelor din sânul echipei.”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.