Sport
„Satelitul” a pierdut ultimul meci din 2020

„Satelitul” Științei a pierdut ultimul joc oficial al anului, după ce Sporting Roșiori s-a impus în Bănie, scor 2-0. Ambele goluri au fost marcate de Emanuel Ernest. 

Echipa secundă a Universității Craiova nu a legat a doua victorie la rând în Liga 3, fiind învinsă de Sporting Roșiori, pe teren propriu, în ultimul meci al anului 2020. Emanuel Ernest a marcat o dublă pentru oaspeți în minutele 35 și 55, iar craiovenii rămân doar cu opt puncte acumulate în 10 meciuri disputate în actualul sezon al Ligii 3, seria a 6-a. Jocul cu Roșiori a reprezentat o restanță din etapa a 9-a. Inițial, meciul fusese amânat din cauza cazurilor de COVID apărute la formația din Teleorman. După vacanța și pregătirea de iarnă, oltenii vor juca cu Petrolul Potcoava în prima înfruntare oficială a anului viitor. 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.