Sport
„Satelitul” Științei a făcut scor în Liga 3 / CSO Filiaşi a ratat şansa să-şi consolideze primul loc

Echipa secundă a Universității Craiova a reușit cea de-a doua victorie din actualul sezon al Ligii a 3-a. În etapa a 10-a, „Alb-albaștrii” s-au impus cu un impresionant 6-1, pe stadionul Extensiv, în fața satelitului Academicii Clinceni.

Alexandru Capac, Marian Danciu, Robert Petre, Alberto Călin și Ionuț Mitran au punctat pentru gazde, în timp ce Florian Voicu a marcat golul de onoare al Clinceniului cu două minute înainte de final. 

În urma acestui succes, trupa lui Ionuț Stancu a urcat un loc în clasament, până pe 8, fiind la egalitate de puncte cu Petrolul Potcoava, dar cu un golaveraj mai bun. De remarcat că „salitul” a beneficiat de aportul lui Vladimir Screciu, care a coborât de la prima echipă pentru a avea meciuri în picioare. Laurențiu Popescu, Olteanu, Mitran, Vali Constantin au jucat și ei. 

 

Cealaltă reprezentantă a județului Dolj din Liga 3, seria 6, CSO Filiași, nu a reușit să-și consolideze poziția de lider, după ce a pierdut, scor 1-2, partida cu CSM Alexandria. În jocul disputat pe stadionul „Orășenesc” din Filiași, Cosmin Neagu a deschis scorul repede pentru oaspeți. Eduard Dina a restabilit egalitatea din penalty, dar Marius Matei a adus bucuria în tabăra oaspeților, iar cele trei puncte au plecat în Teleorman. 

 

Atât Craiova, cât și Filiași, mai au de jucat un meci restanță. „Juveții” vor juca cu Sporting Roșiori, în timp ce filieșenii o întâlnesc pe Petrolul Potcoava. Ambele înfruntări vor avea loc miercuri

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.