Sport
Scandal în comuna Coțofenii din Față

Un tânăr de 20 de ani a ajuns la spital, după ce pe o stradă din Coțofenii din Față a izbucnit un conflict între două grupuri. Patru persoane cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, din localitate au fost conduse la sediul poliției pentru audieri. Polițistii au întocmit un dosar pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe și totodată au aplicat patru sancțiuni contravenționale. 

"În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Melinești au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din Coțofenii din Față a izbucnit un conflict între mai multe persoane.
La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție,  iar conflictul a fost aplanat.
În urma altercației, un tânăr de 20 de ani, din localitate, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
De asemenea, alte patru persoane cu vârste cuprinse între 30 și 40 de ani, din localitate au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.
În cauză, polițistii au întocmit un dosar pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe și totodată au aplicat 4 sancțiuni contravenționale conform prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.