Sport
Știința, pe mâini de olteni! Schimbări în staff-ul lui Papură

În proporție de 99%, Corneliu Papură va rămâne antrenorul principal al Universității Craiova, iar acesta și-a completat staff-ul tehnic cu doi antrenori olteni. 

Constantin Schumacher și Florin Luță au fost cei doi „secunzi” ai lui Papură la începutul sezonului. Odată cu instalarea lui Piți, Schumacher a fost înlocuit de Neaga, însă Luță a rămas în cadrul clubului. Plecarea fostului selecţioner a coincins şi cu părăsirea clubului de către Adrian Neaga. Cu spaţiile descoperite în staff, Corneliu Papură şi-a desemnat doi olteni să-l ajute în pregătirea echipei. 

 

Dragoş Bon şi Gheorghe Ciurea sunt prezenţi alături de Universitatea în cantonament. Bon este fostul antrenor de la echipa secundă, iar în trecut a pregătit mai multe echipe din Dolj. Cunoscut pentru pasiunea pentru culorile alb-albastre, acesta poate fi elementul suplimentar de motivare pentru "juveţi". 

Gheorghe Ciurea, jucător cu peste 160 de apariții pentru Universitatea Craiova, va fi „secund” în noul staff tehnic. Piesă „grea” la „eventul” din 1991, Ciurea a fost ultima dată antrenor principal la CSO Filiași, în liga a 3-a. 

 

Astfel, putem spune că staff-ul tehnic al Universității Craiova este unul oltenesc: Corneliu Papură, Florin Luță, Dragoș Bon, Gheorghe Ciurea și Robert Tufiși sunt născuți în zona Olteniei. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.