Sport
SCM Craiova a încheiat cu o victorie turneul de la Sf. Gheorghe

Bilanţul turneului de la Sf. Gheorghe pentru handbalistele de la SCM Craiova este: 3 victorii şi o înfrângere. Dacă eşecul a fost unul dramatic, la limită, după ce fetele lui Burcea conduceau la pauză cu 7 goluri, pe Gloria Buzău, cele trei succese au fost obţinute în faţa unor nou-promovate. Ultima, astăzi, scor 24-17 (13-7) cu CS Activ Ploieşti. 

În acest ultim joc, pentru SCM Craiova au evoluat: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru (portari), Ţicu 8 goluri, Nica 5, Şelaru 4, Andrei 3, Cace 2, Orşivschi 2, Ion Mincu, Matlashova. 

Bogdan Burcea, antrenorul SCM Craiova, a oferit o scurtă declaraţie despre acest ultim meci şi despre turneul de la Sf. Gheorghe:„Toată lumea este obosită după aceste patru meciuri, dar mă bucur pentru cele trei puncte din acest joc. Felicit jucătoarele pentru evoluţie, dar ambiţiile noastre trebuia să fie altele, mă refer că trebuia să fim pe locurile din frunte.”

Carmen Şelaru a adăugat: “A fost destul de greu acest turneu. Ne bucurăm că am reuşit să luăm nouă puncte din patru partide. Nu am avut timp de recuperare, acest virus ne-a făcut probleme, dar am încercat să facem faţă. Cred că ne-am descurcat destul de bine.”

După 5 meciuri disputate în actuala ediţie din Liga Florilor, SCM Craiova se află pe locul 5, cu 9 puncte, dar până la finalul turneului poate pica pe poziţia a opta, în funcţie de celelalte rezultate. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.