Sport
SCM Craiova anunță ca handbalistele nu au probleme în cantonament

După ce s-au reunit la începutul săptămânii trecute, handbalistele pregătite de Bogdan Burcea, Costin Dumitrescu și Grigore Albici au plecat într-un cantonament în Grecia. Astăzi, clubul SCM Craiova a publicat pe site-ul oficial informații despre desfășurarea stagiului de pregătire. 

Echipa de handbal feminin SCM Craiova se află în localitatea Drama, din Grecia.  Sportivele pregătite de Bogdan Burcea vor reveni în ţară pe 26 iulie şi vor continua pregătirea pe plan local.

Bogdan Burcea a declarat: „Ne pregătim foarte bine aici, avem toate condiţiile necesare şi evident, respectăm regulile de distanţare socială. Din  fericire, toate fetele sunt sănătoase şi sper să nu mai avem probleme ca în sezonul trecut. Ne afectează lipsa Ekaterinei Matlashova. Sper să se alăture echipei cât mai repede şi începem seria partidelor amicale.”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.