Sport
SCM Craiova are 4 goluri de recuperat în Polivalentă, la returul finalei cu Kristiansand!

Handbalistele de la SCM Craiova au pierdut prima manşă a finalei Cupei EHF, în deplasare, scor 26-22, la pauză 12-10, contra norvegiencelor de la Vipers Kristiansand.

Fetele noastre au început bine şi au condus cu 4-2, dar gazdele au revenit şi s-au desprins la 10-6. La pauză, ecartul era de numai 2 goluri, iar SCM l-a anihilat când mai era un sfert de oră din meci: scor 16-16. Pe fondul unor faulturi nepenalizate la gazde şi al unor eliminări dictate uşor împotriva Craiovei, Vipers a revenit şi a condus chiar cu 5 goluri, scorul final fiind 26-22. Craiova a ratat şi 3 aruncări de la 7 metri, în timp ce nordicele au transformat toate aceste execuţii.

Au jucat pentru SCM Craiova: Dumanska, Stanciu (portari), Florianu 9 goluri, Ţicu 5, Pricopi 3, Trifunovic 2, Klikovac 2, Nikolic 1, Ardean, Tudor, Şelaru.

Bogdan Burcea a declarat la final: „Maniera de arbitraj nu s-a ridicat la nivelul unei finale, a fost dezastruoasă. Un joc atât de non-fair-play al unei echipe nordice fără să fie penalizat. Dacă eram arbitraţi corect, plecam de aici cu victorie. În retur trebuie să marcăm cel puţin 26 de goluri”.

Cristina Florianu a spus: „Am făcut multe greşeli în faza de atac, suntem supărate, dar lupta continuă, ne jucăm şansa până la capăt, ne dorim ca acasă să trecem peste aceste 4 goluri”.

Aproximativ 100 de suporteri le-au încurajat pe fetele lui Bogdan Burcea în dificila deplasare din Norvegia, jumătate veniţi din Bănie cu charterul cu care a călătorit şi echipa, ceilalţi li s-au alăturat chiar din „Ţara Fiordurilor”.

Returul finalei se va dispta vineri, 11 mai, de la ora 19.30, în Sala Polivalentă, unde se anunţă din o atmosferă incendiară. Biletele costă 30 de lei şi se vor pune în vânzare la începutul săptămânii viitoare.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.