Sport
SCM Craiova câştigă în Turcia şi este aproape de finala Cupei EHF!

Rezultat uriaş în Turcia pentru handbalistele de la SCM Craiova în prima manşă a semifinalei Cupei EHF, contra echipei gazdă, Kastamonu Belediyesi. Fetele lui Bogdan Burcea s-au impus în „Ataturk Spor Salonu” cu 23-22, după ce la pauză erau conduse cu 15-11. Sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 18, este programat returul, la Craiova. Biletele se vând începând de marţi şi costă 10 lei, anunţându-se o atmosferă incendiară la duelul decisiv pentru finală.

Echilibrul din start s-a păstrat până la 7-7, moment în care gazdele, care au avut-o în poartă pe olteanca Mihaela Rombescu, au început să se desprindă şi au ajuns la 15-10, Ana Maria Ţicu marcând în finalul primei reprize pentru 15-11. Primul gol al părţii secunde a aparţinut tot turcoaicelor, dar de la 16-11 fetele noastre au preluat controlul jocului şi au întors rezultatul. Cu parţiale de 5-0 şi 8-1, Craiova a revenit pe tabelă şi a condus chiar cu 3 goluri: 22-19 şi 23-20, cu 3 minute înainte de final. Numai că au urmat două eliminări în tabăra craioveană, una pentru protestele antrenorului Bogdan Burcea, iar Ana Maria Ţicu a ratat o aruncare de la 7 metri. Kastamonu a marcat de două ori, dar SCM Craiova a terminat meciul în atac şi a obţinut un succes extrem de important. 

Au jucat astăzi pentru formaţia din Bănie: Dumanska, Stanciu (portari), Ţicu 7 goluri, Klikovac  6, Florianu 3, Ardean 3, Pricopi 2, Nikolic 2, Vizitiu, Trifunovic, Tudor, Rădoi.

Partida a fost condusă de două arbitre din Serbia, Antic şi Jakovljevic. Alb-albastrele au avut şi o mică galerie, formată din 3 suporteri veniţi de la Craiova. Sâmbăta viitoare se anunţă o atmosferă fantastică în Polivalentă. În cealaltă semifinală, Viborg, din Danemarca a câştigat prima manşă, pe teren propriu, scor 34-31, contra formaţiei Vipers Kristiansand, din Norvegia. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.