Sport
SCM Craiova, înfrângere cu scandal la Vâlcea

La primul meci după ce a ratat la mustaţă calificarea în grupele Champions League, SCM Craiova a fost învinsă în deplasare de SCM Rm. Vâlcea, scor 27-23, la pauză 12-10, în etapa a doua a Ligii Florilor. Derby-ul oltenesc a fost presărat cu durităţi şi scandaluri, antrenorul Bogdan Burcea fiind trimis în tribună, Jelena Trifunovic a primit cartonaş roşu şi cartonaş albastru, iar Timea Tătar a fost accidentată grav pe final. 

Condusă cu 12-10 la pauză, SCM Craiova a revenit şi a avut 16-14, dar a fost răpusă de eliminări şi de forma bună a eroinei din finala Cupei EHF, portarul Iulia Dumanska, care apără acum la Vâlcea, cu care a câştigat deja Supercupa României. Formaţia din Bănie a acuzat vehement maniera părtinitoare a brigăzii de arbitri formată din constănţenii Moldoveanu şi Georgescu. Bogdan Burcea şi-a retras echipa de pe teren preţ de două minzte după ce Trifunovic a primit cartonaş albastru, dar gestul i-a fost pedepsit cu acelaşi avertisment. Echipa din Bănie a fost ghidată în continuare de pe bancă de Costin Dumitrescu. Pe final, Burcea a sărit din tribună în teren pentru a le reproşa vehement arbitrilor deciziile în favoarea formaţiei gazdă, după ce Timea Tătar a fost accidentată grav la umăr şi a părăsit terenul bandajată, după minute de îngrijiri medicale. 

Au jucat pentru SCM Craiova: Giucheva, Curmenţ (portari), Zamfir 6 goluri, Gjorchevska 6, Seric 3, Rădoi 2, Nikolic 2, Tătar 2, Trifunovic 1, Ţicu 1, Tănăsie, Şelaru.

Următorul meci al vicecampioanei României va fi în Sala Polivalentă, cu HC Roman, duminică, de la ora 16.30, în direct la TVR 2. 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.