Sport
SCM Craiova, învinsă de COVID şi de Galaţi, în ultimul meci al anului

În ultimul meci pe care l-a disputat în 2020, echipa feminină de handbal SCM Craiova, decimată de infectările cu coronavirus, a fost învinsă de CSM Galaţi, scor 24-21 (13-11), în cadrul turneului de la Bucureşti. SCM Craiova încheie anul pe locul 7, cu 9 puncte din 6 meciuri, Liga Florilor urmând să se reia în ianuarie 2021, după ce naţionala, condusă de craioveanul Bogdan Burcea, va evolua la Europeanul din Norvegia şi Danemarca. 

În meciul de la Bucureşti, formaţia craioveană a fost lipsită de 9 jucătoare, printre care toţi cei 3 portari, precum şi de antrenorii Bogdan Burcea şi Costin Dumitrescu, toţi infectaţi cu COVID 19. 

Au marcat pentru SCM Craiova: Savu 8 goluri, Ion 5, Colac 4, Ţicu 3, Crăciun 1, celelalte jucătoare folosite de antrenorul Grigore Albici fiind: Gogoşeanu, Enea, Ghinea, Marinescu, Trăsnitu, Catrinoiu. 

Au apelat la junioare de la cluburile din Bănie

Situaţia delicată prin care trece echipa din Bănie a fost prezentată printr-un comunicat pe pagina de facebook a clubului. Iată comunicatul celor de la SCM Craiova înainte de meciul cu Galaţiul:  "S.C.M. Craiova este prezentă la turneul de la București intr-o situație cu totul și cu totul specială. Deși per total 14 membrii ai lotului sunt în imposibilitatea de a participa la acest joc, urmare a contactării virusului SARS-CoV2 la turneul de la Sfântu-Gheorghe, conducerea clubului și banca tehnică a echipei de handbal feminin au reușit să deplaseze în capitală un lot de 11 jucătoare. Grație colaborării - permanentă, eficientă și profesionistă - cu grupările sportive de juniori din Craiova, prin sprijinul continuu acordat tinerelor sportive s-a reușit includerea unor speranțe ale handbalului craiovean în lotul echipei noastre, de la cluburile C.S. "U" FEFS Craiova și H.C.M. Craiova, astfel încât pentru jocul cu C.S.M. Galați să putem alinia un lot valid. Astfel, pentru partida contând pentru cea de-a 6-a etapă a actualei ediții de campionat a Ligii Florilor - Mol, lotul S.C.M. Craiova este prezent cu 11 jucătoare, 6 din cadrul lotului legitimat la startul acestei ediții de campionat iar 5 junioare legitimate în decursul acestei perioade, de la cluburile aflate în parteneriat cu S.C.M. Craiova, iar banca tehnică va fi condusă la acest joc, de Grigore Albici.Trebuie precizat că nici una dintre cele 3 jucătoare care "închid" poarta echipei noastre nu este validă pentru mâine, astfel că pe postul de portar vor evolua două tinere junioare. Asigurăm fanii noștri că alături de banca tehnică toți cei implicați în activitatea de zi cu zi a clubului au făcut tot posibilul să "răpunem" efectele pandemice ale acestei perioade și să nu renunțăm la lupta din teren.Le dorim mult succes tinerelor noastre sportive care au șansa de a se alătura unor nume de legendă din handbalul craiovean și românesc."

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.