Sport
SCM Craiova, învinsă incredibil de Gloria Buzău, după ce a condus cu 7 goluri la pauză

După două victorii în faţa unor nou-promovate, în turneul de la Sf. Gheorghe, handbalistele de la SCM Craiova au pierdut incredibil în faţa Gloriei Buzău, scor 25-24, după ce la pauză a condus cu 16-9. În utimele secunde, Alexandra Andrei a ratat o aruncare de la 7 metri şi ocazia de a smulge un egal pentru formaţia din Bănie. 

Pentru SCM Craiova au jucat: Dzukheva, Chetraru, Curmenţ (portari), Nica (8 goluri), Andrei (5), Cace (4), Orșivschi (3), Șelaru (2), Țicu (1), Zamfir (1) și Matlashova.

Bogdan Burcea, antrenor SCM Craiova, a declarat la final: „Îmi felicit fetele pentru evoluție, cu puținele resurse pe care le avem. Le consider câștigătoare, chiar dacă au greșit în unele momente. Suntem o echipă modestă, umilă și nu participăm la altfel de jocuri, decât cele de pe teren.”

Ana Maria Țicu a spus: „A fost un meci foarte greu, de fapt noi ni l-am făcut greu, nu am ținut de avantajul avut la pauză și adversarele au revenit. Poate și oboseala și-a spus cuvântul, ne-am relaxat prea devreme și asta ne-a costat. În jocul următor vom da totul pe teren să-l câștigăm.”

Marţi, de la ora 11, fetele lui Bogdan Burcea joacă ultimul meci din turneul de la Sf. Gheorghe, cu Activ Prahova Ploieşti. După 4 etape din Liga Florilor, SCM Craiova este pe locul 8, cu 6 puncte. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.