Sport
SCM Craiova dispută restanța cu CSM Slatina: „Nu avem timp să fim obosite”

Măcinate de accidentări, fetele de la echipa de handbal SCM Craiova vor să dea tonul unei reveniri în campionat. Oltencele joacă două meciuri într-o săptămână, ambele în Polivalenta din Bănie. 

Antrenorul secund al echipei, Costin Dumitrescu, speră ca fetele să fie capabile să treacă peste perioada grea: „E greu pentru noi, avem 8 jucătoare cu probleme medicale, însă sperăm să câștigăm.Urmează două meciuri în care nu avem nicio scuză dacă nu luăm cele şase puncte. Toate gândurile sunt îndreptate către cele două victorii.” La conferința de presă ce a prefațat meciurile cu Slatina și Cluj au luat parte Carmen Șelaru și Ana Maria Țicu, două jucătoare care duc greul echipei în acest moment.

 

„Ne aşteaptă un meci destul de greu, deşi la prima vedere nu ar părea aşa. În ultimul timp am avut partide foarte grele. Trebuie să ne mobilizăm, să lăsăm oboseala la o parte şi să obţinem cele şase puncte.” a declarat Ana Maria Țicu. Carmen Șelaru spune că subțirimea lotului își spune cuvântul: „Ne aşteaptă două partide foarte grele, având în vedere că avem probleme de lot. Sper să trecem peste toate şi obţinem cele şase puncte. Nu avem timp să fim obosite, mergem acasă și ne odihnim și asta e. Nu am avut niciodată un lot numeros și cred că și acesta este un motiv pentru care au apărut accidentările. Slatina are o echipă bună, dar cunoaștem adversarul.  Avem nevoie ca suporterii să vină în număr cât mai mare la sală, să ne încurajeze.”

 

SCM Craiova - CSM Slatina se joacă astăzi, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă. Meciul cu U Cluj va fi sâmbătă, începând cu aceeași oră. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.