Sport
SCM Craiova părăseşte cu fruntea sus Cupa EHF, după succesul cu Bera Bera

În ultimul meci din grupa D a Cupei EHF, SCM Craiova a învins, în Sala Polivalentă, echipa spaniolă Super Amara Bera Bera, scor 26-23, la pauză 13-11. Deşi partida nu a mai contat pentru calificarea în sferturi, după ce Nykobing s-a impus sâmbătă în deplasarea în Croaţia, campioana EHF încheie parcursul european de anul acesta cu o victorie de palmares în faţa propriilor fani şi se revanşează după eşecul din tur contra formaţiei din Ţara Bascilor. 

În faţa a 2.500 de fani, craiovencele au făcut un meci bun şi au condus şi cu 9 goluri pe parcursul reprizei secunde, scăzând ritmul pe final, când se conturase deja succesul. Au evoluat pentru SCM Craiova: Dzhukeva 1 gol, Curmenţ (portari), Vizitiu 7 goluri, Ianăşi 5, Tănăsie 3, Tătar 3, Şelaru 2, Gjorchevska 2, Trifunovic 1, Nikolic 1, Seric 1, Costa, Fachinello, Ion.

Clasamentul final al grupei D: 1. Podravka Vegeta 8 puncte, 2. Nykobing Falster 7 puncte, 3. SCM Craiova 5 puncte, 4. Super Amara Bera Bera 4 puncte.

Următorul meci pentru echipa lui Bogdan Burcea va fi derby-ul Olteniei, cu HC Rm. Vâlcea, joi, 14 februarie, de la ora 17.30, în Sala Polivalentă, meci din etapa a 15-a a Ligii Florilor. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.