Sport
Handbalistele de la SCM Craiova au început treaba

Formaţia feminină de handbal SCM Craiova s-a reunit la începutul acestei săptămâni şi a început antrenamentele în cadrul complexului "Aripile". De la pregătiri au lipsit  handbalistele Adriana Crăciun, aflată în izolare, după ce a fost descoperită pozitiv cu coronavirus, şi rusoaica Ekaterina Matlashova, care nu a putut ajunge în România, din cauza problemelor cu zborurile din Rusia. 

Au fost prezente la primele antrenamente: Andreea Bianca CHETRARU, Bianca Tomina CURMENŢ, Ekaterina DZHUKEVA (portari), Alexandra Oana ANDREI, Adina Gabriela CACE, Alexandra COLAC, Francesca Maria GOGOŞEANU, Valentina Maria ION, Ana Maria MINCU, Cristiana NICA, Alexandra Mihaela ORŞIVSCHI, Ana Maria SAVU, Carmen Gabriela ȘELARU, Ana Maria ŢENEA, Ana Maria ȚICU, Cristina Floriana ZAMFIR.

 

Costin Dumitrescu, antrenor secund la SCM Craiova, a declarat la startul pregătirii: Am început pregătirea pentru noul sezon și suntem foarte bucuroși. Toate fetele sunt apte, cu excepția lui Crăciun, care trebuie să stea în izolare și să vedem dacă găsim, după aceea, o formă să vină după noi în Grecia și a Matlashovei, care nu a ajuns la echipă din motive pe care nu le cunosc. Joi dimineață vom pleca într-un cantonament în Grecia, în localitatea Drama, unde vom avea toate condițiile pentru a ne pregăti și unde vom putea să respectăm condițiile epidemiologice din acest moment. Suntem dornici să revenim în sală să ne antrenăm, să disputăm meciuri amicale și oficiale.”

 

Carmen Șelaru Ilie: „Mă simt destul de bine, am început ușor pregătirea. A fost o pauză forțată, am lucrat foarte mult ca să-mi revin după accidentare. Vom avea un cantonament, dar nu ne putem antrena în efectiv complet. Sper ca spre finalul perioadei de pregătire să ne lase să ne antrenăm cu toate jucătoarele odată. Nu știu ce se va întâmpla, sperăm să avem parte de un campionat normal. Avem noroc anul ăsta, avem un lot numeros, sper să nu mai avem problemele medicale din trecut și totul va fi bine.”

 

Cristiana Nica: „Am ales să vin la SCM Craiova pentru acest proiect frumos. Eu cred că este o echipă care mi se potrivește și sper să mă adaptez repede. Nu avem ce face în această perioadă, trebuie să ne adaptăm condițiilor. Venim după o pauză foarte lungă. Vom avea și un cantonament, știu că va fi greu, însă nu putem trece peste ea și eu cred că o să ne ajute. Handbalul va avea de suferit, eu consider că nu vor fi spectatori, mai ales în primele etape. Totuși, sper să fie ok.”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.