Sport
SCMU Craiova a pierdut cu 3-1 seria semifinală cu Sibiul. Numeroasa galerie ardeleană a scandat numele lui Ilie Balaci

Seria semifinală dintre SCMU Craiova şi CSU Sibiu s-a terminat în patru meciuri. Ardelenii au câştigat duelul de astăzi, din Sala Polivalentă, scor 74-58 (20-17, 13-14, 22-17, 19-10) şi s-au calificat în finală cu scorul general 3-1. Echilibrul s-a păstrat până în ultimul sfert, când a început desprinderea oaspeţilor, câştigătorii sezonului regular şi ai Cupei României. 

Din păcate, pe lângă diferenţa de buget, netă în favoarea ardelenilor, Craiova s-a confruntat şi cu probleme serioase de lot, Curry şi Fraseniuc neputând fi recuperaţi pentru acest meci.

În antiteză cu oficialii sibieni, care au făcut scandal după ce au pierdut meciul al treilea, numeroasa şi frenetica galerie a oaspeţilor a dovedit fair-play, încurajându-şi echipa, iar la final a scandat numele lui Ilie Balaci, alături de cel al lui Elemer Tordai, fostul mare baschetbalist al Sibiului. 

Au jucat pentru SCMU Craiova: Troupe 22 de puncte, Gajovic 14, Mijajlovic 6, Koreniuk 6, Boone 5, Casale 3, Holland 2, Ionescu. 

Pentru alb-albaştri urmează seria "cel mai bun din 3 meciuri" pentru bronzul naţional, în care vor întâlni Oradea sau Clujul, bihorenii conducând cu 2-1 la general. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.