Sport
SCMU Craiova, fără probleme în fața „lanternei roșii”

Voleibaliștii de la SCMU Craiova nu au avut probleme în fața formației CSU Brașov și s-au impus cu 3-0 ( 25-10, 25-11, 25-16) în meciul disputat în Sala Polivalentă din Bănie, în cadrul Turneului 7 din Divizia A1. 

Oltenii și-au făcut meciul ușor și nu s-au complicat în fața echipei de pe ultimul loc din Divizia A1. Tehnicianul Dănuț Pascu a folosit și mai mulți tineri în cadrul acestui joc, pe Dunăreanu, Cîrlogănescu și Călin. 

 

„Trebuie să recunoaștem că valoarea adversarului nu a fost prea mare. Astfel, am avut posibilitatea să folosim toți jucătorii, inclusiv juniorii pe care îi avem. Mă bucur că am avut trei juniori la finalul meciului, respectiv Dunăreanu (16 ani), Cârlogănescu (19 ani) și Călin (20 de ani). Apreciez că jucătorii au fost serioși, nu au greșit mingi, asta le-am și cerut, să ne pregătim pentru partidele care vor urma și vor fi mult mai grele,” a declarat antrenorul voleibaliștilor craioveni. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.