Sport
SCMU Craiova, fără victorie în play-off şi după cea de-a patra participare

Sezonul de baschet a luat sfârşit pentru Craiova, care încă aşteaptă primul succes şi după cea de-a patra participare în play-off-ul Ligii Naţionale masculine. Seria cu U BT Cluj s-a încheiat cu 3-0 în favoarea ardelenilor, care, după cele 2 succese de pe teren propriu, s-a impus şi în Sala Polivalentă, scor 71-107.

Victoria clujenilor în Bănie a fost chiar mai drastică decât precedentele, de la Cluj, iar în toate cele 3 jocuri Clujul a marcat peste 100 de puncte. Meciul din Polivalentă n-a avut istoric, oaspeţii impunându-se din start, scorul pe sferturi fiind: 17-33, 17-28, 23-28, 14-18. Nu mai puţin de 16 coşuri de 3 puncte a reuşit Clujul, faţă de cele doar 2 ale Craiovei.

În ultima parte a meciului, ambele formaţii au utilizat jucătorii de rezervă. În ciuda umilinţei, cei 1.500 de suporteri din Sala Polivalentă i-au aplaudat minute în şir pe favoriţi, cu care se vor întâlni din nou în luna septembrie.

Au evoluat pentru SCMU Craiova: Abrams 21 de puncte, Taylor 16, Solopa 9, Bureau 6, Popa 6, Aktaş 4, Gavrilă 4, Burlacu 2, Lee 2 şi Corneanu 1.

MVP-ul meciului a fost Maksym Pustozvonov, care a avut procetaj de 100 % la aruncări, din cele 10 tentative aducând 21 de puncte echipe sale.

După un sezon chinuit, în care s-a aflat săptămâni la rând pe ultimul loc, SCMU Craiova s-a întărit în a doua parte a campionatului şi a obţinut in extremis calificarea în play-off, după meciul direct cu Galaţiul.

În precedentele participări în play-off, SCMU Craiova a pierdut tot cu 3-0 din primul tur, fiind învinsă de: Gaz Metan Mediaş, CSM Oradea şi BC Mureş.

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.