Sport
SCMU Craiova a pierdut la Sibiu, în primul meci al seriei din semifinale

Baschetbaliştii Craiovei s-au ridicat la nivelul Sibiului numai în prima jumătate a meciului care a deschis seria din semifinalele play-off-ului, în partea a doua fiind zdrobiţi de echipa gazdă, încurajată frenetic de publicul din Sala Transilvania. CSU Sibiu s-a impus în cele din urmă cu 83-61, pe sferturi: 19-18, 21-25, 29-9, 14-9. Meciul al doilea se va disputa luni, de la ora 18.15, tot în Ardeal, apoi seria se mută în Bănie. 

Cel mai bun jucător al Craiovei a fost Igor Mijajlovic, cel care dezamăgise în seria cu Timişoara, secondat de debutantul Ria'n Holland, cel care l-a înlocuit pe coordonatorul obişnuit, Mo Curry, menajat în acest joc.

Mult sub nivelul lor au evoluat Gajovic şi Troupe, iar Koreniuk continuă forma modestă. Gazdele au câştigat net lupta la recuperare, în timp ce alb-albaştrii au avut procentaj superior de la distanţă. 

Au jucat pentru SCMU Craiova: Mijajlovic 18 puncte, Holland 13, Troupe 8, Casale 7, Fraseniuc 5, Boone 4, Gajovic 2, Koreniuk 2, Ionescu 2. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.