Sport
SCMU Craiova, succes de proporţii în fieful campioanei, Oradea

Perioadă de excepţie pentru baschetbaliştii Craiovei. După ce au învins Steaua şi au pierdut din cauza unui sfert trei ciudat pe terenul Clujului, în turneul de sub Feleac, au urmat meciuri remarcabile la Oradea pentru formaţia lui Aco Todorov. De ziua managerului Marius Toma, ieri, o victorie netă în faţa Timişoarei, iar azi, un succes de proporţii, chiar în faţa gazdelor, CSM Oradea, scor 84-79, pe sferturi: 19-13, 21-24, 23-17, 21-25. 

Craiova repetă astfel evoluţiile excelente din Cupa României pe care le-a avut în oraşul de pe Crişul Repede, care au culminat şi în toamna trecută cu un succes în faţa gazdelor de la CSM Oradea. 

Nici în meciul din Liga Naţională craiovenii n-au avut niciun complex în faţa campioanei en-titre (anul trecut nu s-a terminat campionatul) şi au condus în permanenţă, impunându-se meritat, deşi nu a putut miza pe Vucic şi Filipovic, accidentaţi. În faţa fostei sale echipe, cu care a câştigat două titluri, Bogdan Ţâbârnă a avut "season best", cu 10 puncte, 3 recuperări şi un assist. După ce a reuşit un triple double contra Timişoarei, Monyea Pratt a fost aproape să repete performanţa a doua zi, el contabilizând 9 puncte, 9 recuperări şi 14 assist-uri. Craiovenii au marcat 14 coşuri de 3 puncte din 32 de tentative (44 %), Henson 6 din 8 , iar Cinac 3 din 4. 

Au jucat pentru SCMU Craiova: Henson 28 de puncte, Cinac 15, Diculescu 10, Ţâbârnă 10, Pratt 9, Person 9, Oprean 3, Oprean 3, Andrieş. 

După 11 etape, SCMU Craiova are 7 victorii şi 4 înfrângeri şi este pe locul 5 în LNMB, cu 18 puncte. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.