Sport
Screciu este din nou jucătorul Universităţii Craiova

Vladimir Screciu a revenit, după 2 ani, la Universitatea Craiova, semnând un contract pe 5 sezoane. „Vladimir Screciu a semnat un contract valabil pe o perioadă de 5 ani cu Universitatea Craiova. Bine ai revenit acasă și mult succes în tricoul alb-albastru!” anunţă site-ul Ştiinţei. De altfel, mijlocaşul în vârstă de 20 de ani s-a antrenat deja astăzi sub comanda lui Cristiano Bergodi, la cantonamentul din Lunca Jiului, însă nu are drept de joc în acest sezon. 

”Sunt disperat să joc! Nu sunt sigur că la Craiova aş fi titular, dar aş avea un plus din mai multe puncte de vedere, m-aş simţi mai bine, mai sigur pe mine, fiindcă nu e uşor să fii singur în străinătate. Iubesc Craiova, iubesc oraşul, nu-mi pot scoate echipa din suflet” spunea Screciu în urmă cu câteva  luni, la Oltenia TV. 

Screciu a fost transferat în Belgia acum 2 ani, la Genk, dar nu a jucat niciun meci la formaţia care a cucerit titlul de campioană în 2019, iar în stagiunea trecută a fost împrumutat în liga secundă, la Lommel. Acum 2 ani, Genk l-a transferat pe Screciu pentru 2 milioane de euro, iar acum Universitatea Craiova l-a readus în Bănie gratis, obligându-se să achite clubului belgian un procent dintr-un viitor transfer. 

Screciu este un alt jucător repatriat de Universitatea Craiova, după Ivan, Vătăjelu, Gustavo sau Acka.

 

  

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.