Sport
Screciu, folosit o repriză de Mutu, în amicalul naţionalei de tineret, cu Farul

Jucătorul Universităţii Craiova, Vladimir Screciu, a fost introdus la pauză de selecţionerul Adrian Mutu, în amicalul naţionalei de tineret a României câştigat cu 6-0 contra echipei Farul Constanţa, din Liga a II-a. Partida de verificare s-a disputat la Centrul Naţional de Fotbal Buftea şi a reprezentat debutul lui Mutu pe banca tricolorilor U21, după 3 zile în care a avut echipa în cantonament. 

Screciu a intrat pe teren la scorul de 2-0, a jucat fundaş central, având o evoluţie sigură. Golurile au fost marcate de: A. Chindriş (32), V. Costache (42), George Ganea (49, 73) şi G. Câmpanu (83, 90).

România U21 a evoluat în formula:  M. Popa (Duţu, 46) – Haruţ (Al. Vodă, 46), Chindriş (Screciu, 46), Ghiţă-cpt (D. Ciobotariu, 46), Opruţ (Velisar, 46)- A. Ciobanu, M. Marin (T. Băluţă, 46), Casap – Câmpanu, V. Costache (G. Ganea, 46), Petrila. Selecţioner: Adrian Mutu.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.