Sport
Screciu: „Ne gândim la titlu, cum să nu ne gândim? Atmosfera la echipă este destul de bună”

Vladimir Screciu speră ca el și coechipierii săi să își revină la meciul cu FC Argeș, de vineri, ora 20:00, de pe stadionul „Ion Oblemenco”

FC Argeș are șase meciuri fără înfrângere, iar acest lucru induce o anumită teamă în rândul oltenilor. Forma bună a piteștenilor a culmitat cu egalul din meciul cu FCSB: „Va fi o partidă destul de grea. FC Argeș a remizat cu FCSB, va fi dificil, dar vom încerca să câștigăm. Trecem printr-o perioadă mai puțin plăcută, dar încercăm să ne revenim, depinde de noi. Fiecare echipă din Liga 1 este de temut, sperăm să ne facem jocul nostru și vom vedea ce se va întâmpla. Ne gândim la titlu, cum să nu ne gândim? Atmosfera în echipă este destul de bună.

 

O să încercăm să câștigăm, să ne facem jocul nostru. Noi încercăm la fiecare meci să facem asta, nu prea ne-a ieșit. Avem jucători destul de valoroși, îmi doresc ca fiecare jucător dacă are oportunitatea să plece..să plece, dar acum ne gândim să rămânem la echipă, să aducem titlu. Îi doresc succes lui Dennis Man. Sper ca el și Mihăilă să dea goluri la Parma. Mihăilă este prietenul meu cel mai bun,” a declarat Vladimir Screciu.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.