Sport
Se construiește o bază sportivă în Severin care va purta numele lui Mirel Rădoi

Selecționerul reprezentativei României va purta numele unei baze sportive în localitatea natală.

Mirel Matei Rădoi a fost descoperit la CSS Drobeta Turnu Severin, club care a demarat deja proiectul de reabilitare a terenului de sport de la Școala Generală nr.11“Regele Mihai”, din Drobeta-Turnu Severin, devenit inutilizabil în ultimii ani.

 

Pe acest teren, de beton, Rădoi și-a început cariera sportivă, dar nu la fotbal, ci la handbal! „Aici și-au desfășurat activitatea copiii de la Clubul Sportiv Școlar, de la secțiile de fotbal și handbal. Aici și-au început activitatea, printre alții, Mirel Rădoi și Florin Șoavă. Avem un proiect pentru o bază sportivă tip 2, cu vestiare și nocturnă. Sper ca până la sfârșitul anului să fie gata. Finanțarea este de la Compania Națională de Investiții, dar fostul nostru elev, Mirel Rădoi, s-a oferit să ne ajute pentru plata autorizațiilor pe care trebuia să le obținem înainte de aprobarea proiectului. Dorința mea este ca această bază sportivă să-i poarte numele”, a declarat actualul director de la CSS Drobeta Turnu Severin, Marian Brihac.

 

Brihac este cel care, în anii ‘90, l-a descoperit pe Mirel Matei Rădoi. Tânărul sportiv practica inițial handbalul la CSS Drobeta Turnu Severin, dar profesorul de fotbal l-a remarcat și l-a adus la secția sa. Rădoi a progresat rapid la fotbal, iar la vârsta de 18 ani a fost achizționat de Extensiv Craiova, la sugestia lui Sorin Cârțu. După doar 6 luni a ajuns la Steaua București.

 

sursă frf.ro

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.