Sport
Se joacă turneul final al Ligii Elitelor U19

Conform FRF.ro, Departamentul de competiții al Federației Române de Fotbal a stabilit programul turneului final al Ligii Elitelor. Celor două semifinale se vor disputa sâmbătă, 1 august, iar finala e programată luni, 3 august.

Pe 16 iulie, Comitetul de Urgență al FRF a aprobat modalitatea de finalizare a Ligii Elitelor U19. Având în vedere că termenul pentru comunicarea la UEFA a echipei participante în Youth League este 3 august, competiția se va încheia printr-un turneu final.  Partidele se vor disputa în cruce (aşa cum prevede regulamentul competiţiei Liga Elitelor U19 pentru faza semifinalelor, adică locul 1 Est cu locul 2 Vest şi locul 1 Vest cu locul 2 Est), într-o singură manşă, programată pe 1 august 2020. Câştigătoarele celor două semifinale vor juca finala, care se va disputa pe data de 3 august 2020.

 

Sâmbătă, 1 august – SEMIFINALE

FC Viitorul Constanța – FC CFR 1907 Cluj, ora 11:00 – CNF Mogoșoaia
AFC UTA Arad – SC Dinamo 1948, ora 11:00 – CNF Buftea

Luni, 3 august – FINALA

Câștigătoare semifinala 1 – Câștigătoare semifinala 2, ora 11:00 – CNF Mogoșoaia, LIVE FRF TV

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.